Hoogkwalitatieve labo-uitrusting met laagdrempelige ondersteuning

Op zoek naar testapparaten voor jouw labo? Ongeacht of je actief bent in de bouw, industrie, food, farma of een andere sector, HiLAB is er voor je! Met premium labomateriaal, gespecialiseerd advies, verregaande ondersteuning en razendsnelle opvolging.

Onze waardes

Values

Hi quality instruments
Alleen hoogwaardige labotoestellen van gevestigde wereldmarktleiders verdienen hun plek in het HiLAB-portfolio. Enkel het beste is goed genoeg!

Hi impact advice & results
Door een flinke hoeveelheid in-house knowhow weten onze HiLAB-experten je precies die toestellen te adviseren die razendsnel resultaten zullen opleveren.

Hi, can I help you?
Liever dan te kiezen voor de zoveelste webshop, opteert HiLAB voor persoonlijk contact, mét betrokkenheid maar zonder gedoe. Één aanspreekpunt voor onmiddellijke impact.

23 op 24u beschikbaar voor eerste hulp

Onze specialisten zijn (bijna) de klok rond bereikbaar om je razendsnel verder te kunnen helpen, via Whatsapp, telefonisch of ter plaatse. Voor elk technisch probleem verschaffen de HiLAB-experts je snel en tegen een eerlijke prijs een effectieve oplossing.

De meest prominente labmerken

Met Controls Group, Memmert, Gram en andere mooie klinkende namen zijn we bij HiLAB maar wat trots het ambassadeursschap van deze toonaangevende fabrikanten van labo-uitrusting op ons te mogen nemen. En gezien we de lijnen met hen graag kort houden, genieten onze klanten rechtstreeks van de productkennis die ons wordt aangereikt.

Géén webshop!

HiLAB is gefocust op testtoestellen voor labo omgevingen en kiest er nadrukkelijk voor om géén webshop te runnen. Producten voor dergelijke specifieke omstandigheden vergen immers advies door experten, iets wat moeilijk te rijmen valt met het onpersoonlijke one-fits-all karakter van een webshop. We adviseren je het juiste toestel, en laten je dit toestel ervaren via een demo.

Razendsnelle indienststelling
en opleidingen op maat

De HiLAB-vestigingen zijn strategisch gelegen op een steenworp van de E17, E40 en E42. Op die manier kunnen we je over heel België vlot bedienen, zodat de indienststelling van je nieuwe testtoestel nooit lang op zich moet laten wachten.

 

Een opleiding op maat of een losse babbel, bij jou ter plaatse? Geen zorgen: voor jou rijden we het hele land door. Samen bekijken we de uitdagingen, de verwachtingen van een toestel of een partner en nemen we een eventuele offerte door. Een meerwaarde op mensenmaat, zonder meerkost!

All-round servicecenter voor meettoestellen

Met HiLAB als partner kan je je beroepen op het grootste all-round service center van België, een reputatie waar onze A-partners graag borg voor staan. Whatever, whenever & wherever: voor elk probleem staan we altijd voor je klaar, ongeacht je locatie. Bovendien houdt het voor HiLAB niet op bij de verkoop van labomateriaal, maar ontfermen we ons ook over het onderhoud, de herstelling en de kalibratie ervan in ons eigen atelier of ter plaatse.

Team

Fiona

Business Representative

Fabrizzio

Office & Sales Manager

Tom

Business Representative

Jochen

Surveyor

Roy

Surveyor

Nicola

Surveyor

Frederik

After Sales & Service Manager

Glenn

Service Engineer

Benjamin

Service Engineer

Bjorn

Service Engineer

Luc

Sales Representative

Kelly

Internal Sales

Rita

Accounting

Lucia

Sales Support

Tom C.

Warehouse responsable

Johan

Warehouse

Gery

Warehouse

Jij?

Een droomjob!