Hoogkwalitatieve labo-uitrusting met laagdrempelige ondersteuning

Op zoek naar testapparaten voor jouw labo? Ongeacht of je actief bent in de bouw, industrie, food, farma of een andere sector, HiLAB is er voor je! Met premium labomateriaal, gespecialiseerd advies, verregaande ondersteuning en razendsnelle opvolging.

Values

Achter de naam HiLAB schuilt een
indrukwekkende set skills die ons voortdrijven.

 

Hi quality instruments

Hi impact advice & results

Hi, can I help you?

 

 

Discover HiLAB

Applications

Via ons portfolio helpen we je graag verder voor tal van toepassingen.

 

Materiaaltests

Klimaattests

Verwarmen

Koelen

Schudden

Wegen

Zeven

Andere

Markets

De experts van HiLAB kennen jouw branche en spreken jouw taal.

 

Bouw

Industrie

Food

Farma

ANDERE

Case

De pandemie vs. de economie: er bestaan ook succesverhalen

Het lijdt geen twijfel dat het coronavirus niet enkel in de persoonlijke levenssfeer, maar ook op professioneel vlak flink wat impact heeft gehad. Niet in het minst voor wie werkzaam is in de toeristische of culturele sector. Maar er zijn ook professionele succesverhalen, die vooral toe te schrijven vallen aan de respectievelijke aard van een product of dienst. Er waren immers zeker wel producten die door de pandemie net hard nodig of bijzonder gewild waren.

News

Mei

Labo-uitrusting: toptoestellen, topservice

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn primordiaal in de voedingsindustrie. Dat vraagt dus om een goed uitgerust labo. HiLAB is de partner bij uitstek om voedingsbedrijven hierin te ondersteunen. Met merken als Memmert en Gram Bioline in het gamma weet u meteen dat kwaliteit hier hoog in het vaandel gedragen wordt.

Maart

HiLAB: een duik in het verleden, een sprong richting de toekomst

Hoewel de naam HiLAB pas in november ’22 werd gelanceerd, ging er aan die aankondiging toch flink wat vooraf. Ontsproten uit de tandem Lasertopo-Topolaser wordt HiLAB geruggensteund door talloze jaren aan vergaarde meet- en testexpertise. Duik met ons mee die rijke geschiedenis in!

Producten

m360: labo-oplossingen op maat van jouw wensen!

Het Memmert-maatwerkconcept m360 biedt innovatieve high-tech producten op het gebied van temperatuur- en klimaatbeheersing, afgestemd op individuele eisen van specifieke laboratoria. Hierin vormt HiLAB als verlengstuk van Memmert het aanspreekpunt van jouw organisatie, waarbij het doel erin bestaat om  inzicht te verkrijgen in jouw uitdagingen, en op deze objectieven het passende antwoord uit te werken tot in het kleinste detail.

Ontdek m360!

“De tandem Memmert-HiLAB is jouw partner bij uitstek voor incubatoren, waterbaden, ovens en nog zoveel meer testapparaten, inclusief het onderhoud aan deze toestellen!”

Constante klimaatkasten

Constante klimaatkast HPP1060eco

Geen koelmiddel, haast geen onderhoud   Deze krachtige klimaatkamer met Advanced Peltier-technologie heeft de...

Plateauweegschalen

Plateauweegschaal DS 36K0.2

Industriële precisieweegschaal met precisie van een laboratorium   Weegschaal met zeer verfijnde...

Grond

Blauwmethyleen set

De blauwmethyleenproef wordt uitgevoerd voor het bepalen van de hoeveelheid klei in fijne granulaten.   De...

About

Verschillende industrieel ingenieurs, een betontechnoloog & asfalttechnoloog full-time in dienst en een team dat bulkt van de ervaring in labo’s van specifieke sectoren. We spreken met andere woorden jouw taal. Put us to the test, en we garanderen je dat je labo binnenkort nog betere (test)resultaten zal weten te behalen!

Jobs

Hi there! Op zoek naar een werkgever waarbij nauwkeurige testresultaten het doel zijn, hoogwaardige toestellen het middel, maar mensen de katalysator? Ontdek onze jobs, solliciteer spontaan of vraag een stage of vakantiejob aan!

Vakantiejob / stage

Studenten die zelf willen ontdekken hoe onze service zich in de praktijk ontrolt, kunnen altijd bij ons terecht voor een stageperiode of een vakantiejob.  

Solliciteer spontaan

Helaas, op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij HiLAB. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden als je overtuigd bent van ons én van je competenties! Neem gerust contact met ons op, en wie weet hebben we een match!