Hoogkwalitatieve labo-uitrusting met laagdrempelige ondersteuning

Op zoek naar testapparaten voor jouw labo? Ongeacht of je actief bent in de bouw, industrie, food, farma of een andere sector, HiLAB is er voor je! Met premium labomateriaal, gespecialiseerd advies, verregaande ondersteuning en razendsnelle opvolging.

Waarden

Achter de naam HiLAB schuilt een
indrukwekkende set skills die ons voortdrijven.

 

Hi quality instruments

Hi impact advice & results

Hi, can I help you?

 

 

Discover HiLAB

Toepassingen

Via ons portfolio helpen we je graag verder voor tal van toepassingen.

 

Materiaaltests

Klimaattests

Verwarmen

Koelen

Schudden

Wegen

Zeven

Andere

Markten

De experts van HiLAB kennen jouw branche en spreken jouw taal.

 

Bouw

Industrie

Food

Farma

ANDERE

Case

Mobiel betonlabo voor bijzondere Oosterweelwerf

In een gloednieuw bouwdok in de haven van Zeebrugge bouwt de THV COTU, bestaande uit Besix, DEME, Jan De Nul en Stadsbader Contractors, acht betonnen tunnelelementen voor de veelbesproken Oosterweelverbinding. Eens vervolledigd zullen de elementen via de Noordzee en de Westerschelde naar Antwerpen gesleept worden, om daar uiteindelijk tot de nieuwe Scheldetunnel te worden samengevoegd. De pakweg 200.000 m3 beton die voor het project nodig is, wordt in een tijdelijke betoncentrale naast het bouwdok door Declercq Stortbeton vervaardigd. HiLAB zorgde ervoor dat ook het mobiele labo tijdig met alle nodige apparatuur ingericht werd.

Nieuws

November

In gesprek met Memmert-directeur Jürgen Grams over m360

Op maat gemaakte producten volgens de eisen van de klant maken al meer dan vier decennia deel uit van het veelzijdige Memmert-aanbod. Steeds meer gebruikers geven aan op zoek te zijn naar aanpassingen en innovatieve maatwerkproducten. In dit exclusieve interview met Jürgen Grams, directeur van m360, kom je meer te weten over de missie, achtergrond en competenties van m360 als nieuw merk voor op maat gemaakte Memmert-producten.

Producten

m360: labo-oplossingen op maat van jouw wensen!

Het Memmert-maatwerkconcept m360 biedt innovatieve high-tech producten op het gebied van temperatuur- en klimaatbeheersing, afgestemd op individuele eisen van specifieke laboratoria. Hierin vormt HiLAB als verlengstuk van Memmert het aanspreekpunt van jouw organisatie, waarbij het doel erin bestaat om  inzicht te verkrijgen in jouw uitdagingen, en op deze objectieven het passende antwoord uit te werken tot in het kleinste detail.

Ontdek m360!

“De tandem Memmert-HiLAB is jouw partner bij uitstek voor incubatoren, waterbaden, ovens en nog zoveel meer testapparaten, inclusief het onderhoud aan deze toestellen!”

Constante klimaatkasten

Constante klimaatkast HPP1060eco

Geen koelmiddel, haast geen onderhoud   Deze krachtige klimaatkamer met Advanced Peltier-technologie heeft de...

Grond

Blauwmethyleen set

De blauwmethyleenproef wordt uitgevoerd voor het bepalen van de hoeveelheid klei in fijne granulaten.   De...

Plateauweegschalen

Plateauweegschaal DS 36K0.2

Industriële precisieweegschaal met precisie van een laboratorium   Weegschaal met zeer verfijnde...

Over

Verschillende industrieel ingenieurs, een betontechnoloog & asfalttechnoloog full-time in dienst en een team dat bulkt van de ervaring in labo’s van specifieke sectoren. We spreken met andere woorden jouw taal. Put us to the test, en we garanderen je dat je labo binnenkort nog betere (test)resultaten zal weten te behalen!

Jobs

Hi there! Op zoek naar een werkgever waarbij nauwkeurige testresultaten het doel zijn, hoogwaardige toestellen het middel, maar mensen de katalysator? Ontdek onze jobs, solliciteer spontaan of vraag een stage of vakantiejob aan!

Vakantiejob / stage

Studenten die zelf willen ontdekken hoe onze service zich in de praktijk ontrolt, kunnen altijd bij ons terecht voor een stageperiode of een vakantiejob.  

Solliciteer spontaan

Helaas, op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij HiLAB. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden als je overtuigd bent van ons én van je competenties! Neem gerust contact met ons op, en wie weet hebben we een match!