Hoogkwalitatieve labo-uitrusting met laagdrempelige ondersteuning

Op zoek naar testapparaten voor jouw labo? Ongeacht of je actief bent in de bouw, industrie, food, farma of een andere sector, HiLAB is er voor je! Met premium labomateriaal, gespecialiseerd advies, verregaande ondersteuning en razendsnelle opvolging.

Values

Achter de naam HiLAB schuilt een
indrukwekkende set skills die ons voortdrijven.

 

Hi quality instruments

Hi impact advice & results

Hi, can I help you?

 

 

Discover HiLAB

Applications

Via ons portfolio helpen we je graag verder voor tal van toepassingen.

 

Materiaaltests

Klimaattests

Verwarmen

Koelen

Schudden

Wegen

Zeven

Andere

Markets

De experts van HiLAB kennen jouw branche en spreken jouw taal.

 

Bouw

Industrie

Food

Farma

ANDERE

Case

Gerenomeerde labo's kiezen voor HiLAB

Nieuwe normen vragen nieuwe toestellen... Middels diverse investeringen voor o.a. proeven op asfalt, wegenisbeton, enz... volgt Sibotec de noden van haar klanten.

News

November

Innovatie en lokale capaciteitsopbouw om antimicrobiële resistentie te bestrijden

Sinds de Britse wetenschapper Alexander Fleming in de jaren 1920 penicilline ontdekte, hebben antibiotica miljoenen levens gered. De bacteriën die antibiotica bestrijden, zijn levende wezens die voortdurend vechten om in leven te blijven, waardoor ze hun fysiologische en chemische configuratie voortdurend veranderen, meestal mutatie genoemd, zodat antibiotica niet meer werken. Wanneer dit gebeurt, spreekt men van antibiotica- of antimicrobiële resistentie (AMR). AMR wordt beschouwd als een van de tien grootste mondiale bedreigingen voor de volksgezondheid.

Producten

Laat de deur niet openstaan voor imperfectie: maak kennis met de universele ovens van Memmert

Al drie generaties lang staat Memmert te boek als dé referentie op vlak van incubatoren, klimaatkasten en waterbaden. De UF-reeks bijvoorbeeld, is een familie van intuïtief instelbare droogovens die zich perfect leent voor universeel gebruik in het labo.

Het unieke verwarmconcept maakt dat de temperatuurcontrole gelijkmatig en bijzonder accuraat kan verlopen ongeacht de condities, en dit bij een maximum bereik van 300°C. Naast de 9 verschillende groottes van deze ovens (32 tot 1060 liter inhoud) en de 2 modelvarianten, kan je bij HiLAB ook terecht voor eender welk accessoire, om zo de oven perfect en naadloos af te stemmen op jouw labo-omgeving!

Ontdek de UF-reeks!

“De tandem Memmert-HiLAB is jouw partner bij uitstek voor incubatoren, waterbaden, ovens en nog zoveel meer testapparaten, inclusief het onderhoud aan deze toestellen!”

Grond

Blauwmethyleen set

De blauwmethyleenproef wordt uitgevoerd voor het bepalen van de hoeveelheid klei in fijne granulaten.   De...

Constante klimaatkasten

Constante klimaatkast HPP1060eco

Geen koelmiddel, haast geen onderhoud   Deze krachtige klimaatkamer met Advanced Peltier-technologie heeft de...

Plateauweegschalen

Plateauweegschaal DS 36K0.2

Industriële precisieweegschaal met precisie van een laboratorium   Weegschaal met zeer verfijnde...

About

Verschillende industrieel ingenieurs, een betontechnoloog & asfalttechnoloog full-time in dienst en een team dat bulkt van de ervaring in labo’s van specifieke sectoren. We spreken met andere woorden jouw taal. Put us to the test, en we garanderen je dat je labo binnenkort nog betere (test)resultaten zal weten te behalen!

Jobs

Hi there! Op zoek naar een werkgever waarbij nauwkeurige testresultaten het doel zijn, hoogwaardige toestellen het middel, maar mensen de katalysator? Ontdek onze jobs, solliciteer spontaan of vraag een stage of vakantiejob aan!

Vakantiejob / stage

Studenten die zelf willen ontdekken hoe onze service zich in de praktijk ontrolt, kunnen altijd bij ons terecht voor een stageperiode of een vakantiejob.  

Solliciteer spontaan

Helaas, op dit moment zijn er geen openstaande vacatures bij HiLAB. Maar laat dat je vooral niet tegenhouden als je overtuigd bent van ons én van je competenties! Neem gerust contact met ons op, en wie weet hebben we een match!