De merken die HiLAB
als geen ander kent

Ga je met HiLAB in zee, dan weet je dat je kan rekenen op A-mensen én A-merken, een aanbod dat we nauwgezet samenstellen volgens één enkel credo: enkel het beste is goed genoeg! Bovendien verkopen we ook niks waar we zelf niet aan kunnen werken, zodat je áltijd razendsnel wordt verder geholpen. Verken ons portfolio, ontdek de respectievelijke voordelen van ieder merk en krijg geregeld een update over jouw favoriete merk of toestel, via deze pagina!

Met 15.000 laboratoria over de hele wereld zijn er heel wat referenties die de uitstekende kwaliteit van de testapparatuur van het Italiaanse Controls Group kunnen staven. In geavanceerde laboratoria bij ondernemingen actief in de bouw, overheidsinstanties en onderwijsinstellingen wordt de gespecialiseerde apparatuur dan ook breed ingezet voor de ultranauwkeurige mechanische beproeving van bouwmaterialen 

Memmert staat al ruim 65 jaar te boek als dé aanbeveling wanneer het gaat om incubatoren, klimaatkasten en waterbaden. De familieonderneming, die intussen al aan z'n derde generatie toe is, staat garant voor gecontroleerde materiaal- en stuktests, biologisch, chemisch, geneeskundig en voedingsonderzoek en tal van kwaliteitsbeproevingen in zowat iedere sector. 

Gram BioLine is een van de meest vooraanstaande producenten van hoogwaardige koel- en vriessystemen voor de opslag van biomateriaal in onder andere laboratoria, ziekenhuizen, de geneesmiddelenindustrie en industriële toepassingen. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd in Vojens, Denemarken, waar Gram Bioline sinds 2006 z'n hoofdkantoor heeft.

Haver & Boecker is als middelgrote famillieonderneming een van de belangrijkste internationale fabrikanten van oplossingen voor zeven en filtratie in de chemische, kunststof- elektronica-, automobiel- en voedingsindustrie, en zelfs in de lucht- en ruimtevaart. HiLAB reikt de kwalitatieve testzeven van het Duitse merk aan als perfect middel om materialen te zeven. 

Edmund Bühler is wereldwijd actief in de productie en verkoop van traditionele laboratoriumapparaten. Het bedrijf reikt onder meer labo shakers aan voor het mengen of schudden van verschillende media of voor het kweken van celculturen met of zonder CO2-atmosfeer. Op zoek naar een orbitale of horizontale schaker, voor incubatie of voor homogeniseren - in het portfolio van Edmund Bühler vind je vast hét apparaat bij uitstek.

KERN staat te boek als specialist in nauwkeurig wegen, gecertificeerd volgens de laatste DIN ISO 9001:2008-normering. Het merk staat garant voor producten die uitblinken op vlak van precisie, betrouwbaarheid en eenvoud in gebruik. Het productportfolio omvat het volledige spectrum van weegtechniek, van industrieweegschalen tot laboratoriumweegschalen, met alle testgewichten die daarbij van toepassing zijn.