06/12/2022

Deel op

Laat je labo meevoeren met de HiLAB-flow

HiLAB, expert in testapparatuur voor laboratoria, is géén webshop en wil het ook nooit zijn. Het vinden van het juiste toestel afgestemd op sector- en bedrijfsspecifieke noden is dan ook gebaat bij gespecialiseerd advies. Dus liever dan een omzetgedreven boxmover te zijn, verkiest HiLAB een verstrekker van oplossingen te kunnen vormen. Zonder generalistische aanpak, maar met een serviceverlening afgestemd op concrete situaties en sectoren. Ontdek de HiLAB-flow!

 

 

Toegevoegde waarde bij iedere stap

 

Wie op zoek is naar high-end labo-uitrusting, kan genieten van de ‘HiLAB-flow’. Die verloopt als volgt:

 

 1. Heb je een vraag?
  Geen probleem: de ingenieurs en experten bij HiLAB gaan met je in dialoog, en na het verwerven van de nodige inzichten, verstrekken we je advies op maat over welke oplossing voor jou de beste is. Bovendien: we zijn er 23 uur op 24. En tref je ons net op dat éne uurtje, geen nood, binnen de 24 uur nemen we opnieuw contact met je op.
   
 2. Volg je ons advies?
  Dan vertalen we de theorie graag naar de praktijk, aan de hand van een demonstratie die afhankelijk van de omvang het toestel in kwestie bij ons of op locatie kan plaatsvinden. Geen slappe, commerciële presentatie, maar een hands-on demo door een techneut, waarbij je een toestel ook zélf kan ervaren.
   
 3. Laten we rond de tafel zitten!
  Met die opgedane ervaring als broodnodige bagage, kan HiLAB je twee trajecten aanreiken: ofwel kies je ervoor het toestel definitief aan te kopen, ofwel gaan we samen rond de tafel zitten voor een alternatieve formule zoals leasing. The choice is up to you, the service up to us!
   
 4. Het toestel is op locatie. Maar wat nu?
  Waar het voor verkoopsgeoriënteerde bedrijven bij de vorige stap (of zelfs nog vroeger) ophoudt, gaat HiLAB verder. We laten je niet aan je lot over, want ook de inbedrijfstelling nemen we graag op ons, terwijl we ineens alle gebruikers graag wegwijs maken in het gebruik van het apparaat via een duidelijke opleiding. Op die manier kan je meteen een vlotte start nemen, en zo de basis leggen voor nieuwe mogelijkheden!
   
 5. Bedankt en tot nooit meer? Niks van!
  Engagement is key voor HiLAB. Om de goede werking op langere termijn te kunnen garanderen, voorzien we via onderhoudscontracten desgewenst in een jaarlijkse onderhoudsbeurt of kalibratie van jouw toestel(len). Dienstverlening op z’n best! Ook indien je na jouw aankoop nog met praktische vragen of problemen zou zitten, blijven onze experts voor jou paraat staan!

Geniet van de HiLAB-flow!