Laat kwaliteit niet door de mazen van het net glippen

Al decennialang staat het Duitse Haver & Boecker garant voor hypernauwkeurige zeeftoestellen met elektromagnetische aandrijving voor het droog- en natzeven van granulaten. Naast de toestellen zelf krijg je via HiLAB ook toegang tot een uitgebreid assortiment aan accessoires en reserveonderdelen voor alle zeeftoestellen in het aanbod van deze fabrikant. En ook wanneer zich een onderhoudsbeurt of kalibratie van een van deze meettoestellen aandient, helpen we je graag uit de nood!

Voordelen

  1. De meest hoogwaardige zeeftoestellen
    op de markt

  2. Horizontaal, 3D of droog- en natzeven, luchtstraalzeven of manueel zeven

  3. Eigen servicecenter
    en 23u/24
    bereikbaarheid

Nieuwsberichten

Mei

Labo-uitrusting: toptoestellen, topservice

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn primordiaal in de voedingsindustrie. Dat vraagt dus om een goed uitgerust labo. HiLAB is de partner bij uitstek om voedingsbedrijven hierin te ondersteunen. Met merken als Memmert en Gram Bioline in het gamma weet u meteen dat kwaliteit hier hoog in het vaandel gedragen wordt.

December

Laat je labo meevoeren met de HiLAB-flow

HiLAB, expert in testapparatuur voor laboratoria, is géén webshop en wil het ook nooit zijn. Het vinden van het juiste toestel afgestemd op sector- en bedrijfsspecifieke noden is dan ook gebaat bij gespecialiseerd advies. Dus liever dan een omzetgedreven boxmover te zijn, verkiest HiLAB een verstrekker van oplossingen te kunnen vormen. Zonder generalistische aanpak, maar met een serviceverlening afgestemd op concrete situaties en sectoren. Ontdek de HiLAB-flow!

Oktober

LaboConstruct wordt HiLAB: dezelfde expertise maar met meer toepassingen

De toekomst behoort toe aan wie stappen onderneemt.. De stappen van LaboConstruct worden echter al een tijdje niet langer uitsluitend op werven of in constructielabo’s gezet, maar ook steeds vaker in andere sectoren, zoals de farma, voeding en andere industrietakken. En dus bleek de tijd rijp voor de volgende stap: HiLAB!

Cases

Contacteer jouw Haver & Boecker-specialist

Wens je advies in te winnen over de specs van een bepaald toestel, toegespitst op jouw activiteiten? Of verkies je ineens een offerte?


Stuur ons een bericht of bel, we bezorgen je razendsnel het antwoord waar je naar op zoek bent!

Verken ons aanbod per sector

[]