Zonder kwalitatieve shakers kan je het wel schudden. Daarom: HiLAB

Edmund Bühler biedt een assortiment van veelzijdige laboratoriumshakers aan voor het mengen of schudden van diverse media of voor het opkweken van culturen in een atmosfeer van lucht of CO2. Op zoek naar een passend apparaat voor uw toepassing, of het nu gaat om een toestel met orbitale of horizontale beweging, een oplossing voor incubatie of homogenisatie? Je vindt het gegarandeerd in het aanbod van Edmund Bühler!

Voordelen

  1. De meest kwalitatieve schudders
    op de markt

  2. Ook verschillende oplossingen voor infrarood verwarmen

  3. Eigen servicecenter
    en 23u/24
    bereikbaarheid

Nieuwsberichten

December

Laat je labo meevoeren met de HiLAB-flow

HiLAB, expert in testapparatuur voor laboratoria, is géén webshop en wil het ook nooit zijn. Het vinden van het juiste toestel afgestemd op sector- en bedrijfsspecifieke noden is dan ook gebaat bij gespecialiseerd advies. Dus liever dan een omzetgedreven boxmover te zijn, verkiest HiLAB een verstrekker van oplossingen te kunnen vormen. Zonder generalistische aanpak, maar met een serviceverlening afgestemd op concrete situaties en sectoren. Ontdek de HiLAB-flow!

Oktober

LaboConstruct wordt HiLAB: dezelfde expertise maar met meer toepassingen

De toekomst behoort toe aan wie stappen onderneemt.. De stappen van LaboConstruct worden echter al een tijdje niet langer uitsluitend op werven of in constructielabo’s gezet, maar ook steeds vaker in andere sectoren, zoals de farma, voeding en andere industrietakken. En dus bleek de tijd rijp voor de volgende stap: HiLAB!

Cases

Contacteer jouw Edmund Bühler-specialist

Wens je advies in te winnen over de specs van een bepaald toestel, toegespitst op jouw activiteiten? Of verkies je ineens een offerte?


Stuur ons een bericht of bel, we bezorgen je razendsnel het antwoord waar je naar op zoek bent!

Verken ons aanbod per sector

["bouw","industrie","food","farma","andere"]