Zonder kwalitatieve shakers kan je het wel schudden. Daarom: HiLAB

Edmund Bühler biedt een assortiment van veelzijdige laboratoriumshakers aan voor het mengen of schudden van diverse media of voor het opkweken van culturen in een atmosfeer van lucht of CO2. Op zoek naar een passend apparaat voor uw toepassing, of het nu gaat om een toestel met orbitale of horizontale beweging, een oplossing voor incubatie of homogenisatie? Je vindt het gegarandeerd in het aanbod van Edmund Bühler!

Voordelen

  1. De meest kwalitatieve schudders
    op de markt

  2. Ook verschillende oplossingen voor infrarood verwarmen

  3. Eigen servicecenter
    en 23u/24
    bereikbaarheid

Nieuwsberichten

Juli

‘Een Mammoet-frikandel met échte mammoet graag!’

Stikstof zorgt voor voer voor discussie. Aan de basis van het hele debat ligt de aanzienlijke uitstoot van ammoniak (NH3) in de landbouw, een verbinding van enerzijds waterstof (H2) en anderzijds stikstof (N2). Overal waar er een behoorlijke concentratie aan veeteelt is, laait de discussie op. Ingegeven door deze problematiek - en indirect dus ook onze gezamenlijke vleesconsumptie - geniet kweekvlees als meer smakelijk ogend alternatief voor krekelburgers steeds meer aandacht, zelfs met behoorlijk exotische resultaten. Maar wat houdt ‘kweekvlees’ nu precies in?

Mei

Labo-uitrusting: toptoestellen, topservice

Kwaliteit en voedselveiligheid zijn primordiaal in de voedingsindustrie. Dat vraagt dus om een goed uitgerust labo. HiLAB is de partner bij uitstek om voedingsbedrijven hierin te ondersteunen. Met merken als Memmert en Gram Bioline in het gamma weet u meteen dat kwaliteit hier hoog in het vaandel gedragen wordt.

Mei

Vaccineren we voortaan ook kippen, als bestrijding van de vogelgriep?

Aviaire influenza - kortweg vogelgriep - tiert wereldwijd welig om zich heen. De gevolgen zijn niet min: miljoenen dode vogels, dierentuinen die maatregelen moeten nemen om hun exoten te isoleren, een prijsstijging van onder meer eieren en gevogelte bovenop de toch al forse inflatie en daarenboven - zij het na mutatie - een potentieel gevaar voor mensen. Net als in 2021 ligt ook nu weer alle hoop op een stel knappe koppen én de juiste labo-uitrusting om de ban te breken.

December

Laat je labo meevoeren met de HiLAB-flow

HiLAB, expert in testapparatuur voor laboratoria, is géén webshop en wil het ook nooit zijn. Het vinden van het juiste toestel afgestemd op sector- en bedrijfsspecifieke noden is dan ook gebaat bij gespecialiseerd advies. Dus liever dan een omzetgedreven boxmover te zijn, verkiest HiLAB een verstrekker van oplossingen te kunnen vormen. Zonder generalistische aanpak, maar met een serviceverlening afgestemd op concrete situaties en sectoren. Ontdek de HiLAB-flow!

Oktober

LaboConstruct wordt HiLAB: dezelfde expertise maar met meer toepassingen

De toekomst behoort toe aan wie stappen onderneemt.. De stappen van LaboConstruct worden echter al een tijdje niet langer uitsluitend op werven of in constructielabo’s gezet, maar ook steeds vaker in andere sectoren, zoals de farma, voeding en andere industrietakken. En dus bleek de tijd rijp voor de volgende stap: HiLAB!

Cases

Contacteer jouw Edmund Bühler-specialist

Wens je advies in te winnen over de specs van een bepaald toestel, toegespitst op jouw activiteiten? Of verkies je ineens een offerte?


Stuur ons een bericht of bel, we bezorgen je razendsnel het antwoord waar je naar op zoek bent!

Verken ons aanbod per sector

["bouw","industrie","food","farma","andere"]